Top


Pernille B
Er du nysgerrig på hvor god form du kan komme i, hvordan følelsen af frihed mærkes og hvor meget du egentlig kan slippe tankerne ved at danse GROOVE? Og er du klar til at møde en facilitator, der med et kærligt spark bagi viser dig vejen? Så kom og dans med mig.

Kroppen er designet til bevægelse. Bevægelse er en af de smarteste måder at holde kroppen sund på. Inaktivitet får kroppen til at visne. Der findes så mange skønne måder at bevæge sig på - jeg er vild med det meste!

Dans for mig er dog den mest ultimative måde at bevæge sig på. Jeg opnår velvære, power og frihed til at være præcis, som jeg er - uden fordømmelse og barrierer for hvad jeg kan opnå i livet! Jeg bruger musikken og den kreative bevægelse som terapi. Når jeg er ked! Når jeg er glad! Når jeg er forelsket! Når jeg vred! Når jeg skal præstere på mit job eller som mental fokus før en vigtig konkurrence...

Når jeg underviser i GROOVE giver jeg mine deltagere - uanset alder- muligheden for at opnå samme effekt. Det mest fantastiske er, at langt de fleste, griber muligheden. De kommer i god fysisk form samtidig med at de oplever at blive mere modige, tror mere på sig selv og opnår større selv-kærlighed. Ganske enkelt ved at danse. Jeg er vild med det!

Min passion er tweens- & teenagere. Jeg har speciale i at undervise i danse/rytmeforløb for unge i GROOVE, koreografi og rytmisk teori på danske skoler. Jeg er udover Groove facilitator uddannet koreograf og UngeCoach og har undervist flere tusinde børn og unge i bevægelse de seneste 25 år. GROOVE er den seneste og mest powerfulde metode til at udvikle de unge på. Dansen giver de unge muligheden for at mærke sig selv og skabe ro til at være præcis så skønne, som de er skabt. Udover at danse med unge byder jeg op til dans for voksne på ugentlige faste hold samt ved events - lige fra teamudviklingsdage i virksomheder til et festligt indslag til julefrokosten eller den runde fødselsdag.

Sidst men ikke mindst er jeg en del af det danske GROOVE ambassadør-team, som kan svare på dine spørgsmål indenfor GROOVE.

Stadig nysgerrig? Så tøv ikke med at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at danse med dig.