Top

Find dit dansegulv

Der findes dansegulve overalt, som bare venter på dig! Brug søgeredskabet herunder til at finde alle mulighederne. Du kan søge så bredt eller specifikt, som du føler for. Brug lidt tid på at kigge alle de skønne facilitatorer igennem og så er det bare med at få dansekroppen afsted!

 

Hvis du ikke synes, at der er et dansegulv tæt nok på – eller lige skal danse dig mod til – kan du også få GROOVE direkte ud af skærmen. Du kan enten streame ubegrænset danseglæde eller købe enkelte segmenter. Begge dele kan du finde på www.bodygroove.com.

Ane Klok Thomsen

Ane Klok Thomsen

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

København

Groove er mit frirum og jeg glæder mig til at dele det med dig. Jeg har et ugentligt fast hold, men det er også muligt at booke mig til events. Jeg kan eksempelvis starte dit dansegulv op til en fest, børnefødselsdag eller vi kan samles til et firma arrangement, det er alt sammen op til dig.

Anne Lindhard

Anne Lindhard

Groove for voksne

Midtjylland: Hadsten

Jeg elsker at danse ... det er min vigtigste kilde til velvære i krop og sind.

Anne Lyager

Anne Lyager

Groove for børnGroove for voksne

Midtjylland: Harlev

Hver søndag har vi en fest i vores gymnastiksalen, solen skinner altid på os og det er ren nydelse. Alle kan deltage fra teen til senior - og det er hele spændet der er med!

Anne Merete Nielsen

Anne Merete Nielsen

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Sjælland: Odsherred

For mig er Groove en dejlig måde at få fællesskab, bevægelse og sjov, men det er også en mulighed for at mærke sig selv og sin egen krop og at turde være sig selv over for andre. Så jeg er 100 % enig med Dharma (fra Dharma og Greg), som siger: "Your body is your temple. But it is also your dance hall and your bowling alley."

Barbara Szorad

Barbara Szorad

Groove for voksne

København, Storkøbenhavn: Charlottenlund

Dans og bevægelse har altid været en del af mit liv siden jeg var lille. Jeg har danset klassisk ballet, jazzballet, hip-hop, funk samt salsa og latin danse. Derudover har jeg danset fri og intuitiv dans.

Cecilie Rigmor Dahlfelt

Cecilie Rigmor Dahlfelt

Groove for voksne

Storkøbenhavn og København

Groove er for mig mit frirum. Det sted, der for første gang i mit ungdoms/voksenliv gav mig oplevelsen af, ikke at skulle præstere når jeg bevægede mig. Den følelse vil jeg give videre, når jeg faciliterer Groove. Jeg elsker at se dig, være dig. Oplev magien når vi danser sammen, men på hver vores unikke måde.

Charlotte A. Westenholz

Charlotte A. Westenholz

Groove for voksne

Storkøbenhavn: Frederiksberg, København

Jeg skaber rammer, hvor kreativitet, bevægelse og samhørighed kan få plads. En tur på dansegulvet er genvej til glæde og jeg elsker at kunne stille det rum til rådighed for mine deltagere - her kan alle være med!

Charlotte Frølund

Charlotte Frølund

Groove for voksne

København K, København S

Jeg har danset siden jeg var en lille pige på 3 år. Jeg har undervist i de sidste 30 år. Jeg er uddannet danseinstruktør på den danseskole, som jeg selv startede med at danse på. Siden hen har jeg taget en masse andre danseuddannelser. Jeg elsker at inspirere, at motivere, at dele ud af min erfaring i dansen og give min danseglæde videre. Da jeg prøvede GROOVE, faldt jeg pladask for denne skønne måde at kunne danse på og undervise i det. Det er nemt, sjovt og enkelt. Det at kunne danse præcis som man kan, mærke dansens glæde boble i hele kroppen. Give slip på kontrollen og bare give sig hen til musikken. Uden fordomme, uden at skulle performe, og bare få lov til at være MIG - ligesom jeg er.

Daniela Petrova Keil

Daniela Petrova Keil

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Nordsjælland: Hørsholm

Jeg har altid kunne lide at danse og har danset en del. Men jeg har også hørt alt for mange gange i mit liv, at jeg ikke er “god til at danse“. Det troede jeg også på, lige indtil jeg fandt GROOVE. Min motto i dag er “Leg med dansen”, fordi dans er ikke kun forbehold for dem, der har rytme.

Dorthe Lykke

Dorthe Lykke

Groove for børnGroove for familierGroove for voksneGroove for ældre

Storkøbenhavn: Gentofte, Gladsaxe, Lyngby, Taarbæk, Herlev

Sæt din hat som du vil :):) Det gør jeg nu, jeg er 50 år og et skønt og spændende sted i livet, med så meget på hjerte og dele - så andre kan finde deres hat og sætte den som de vil. Groove og Groove dansegulvet, hjalp mig til at finde min rytme og mit fodfæste igen efter flere udfordrende år og livsvilkår. Det, at jeg ikke kan fejle, og at tillade, at mit udtryk lige præcist er fint og okay, har gjort en kæmpe forskel i mit liv også uden for dansegulvet. Det gav mig lysten og modet til at skabe rum, hvor jeg kan udbyde danseglæde og hjælpe andre med at få fat i kroppens egen selvhelbredende medicin. Som sygeplejerske, konverteret til alternativ holistisk behandler, synes jeg, at Groove dansegulvet, er et fantastisk rum og udbyde, på så mange planer. Jeg har en vision om: "Dans!!! også selv om livet (ligenu) ikke er en dans på roser", "dans alligevel!!" Jeg danser på første år i AOF regi - Gentofte/Gladsaxe Lyngby/Taarbak.

Eva Merete Hansen

Eva Merete Hansen

Groove for voksne

Storkøbenhavn: Måløv og Ballerup; Nordsjælland

Elsker groove, som jeg selv har danset i 6 år. Holder generelt meget af dans som motion og fordybelse, og har "fitness"-danset de sidste 15 år hos en masse forskellge instruktører bla.Mie Molke, Frederik Nonnemann, Michael Olesen og Toniah Pedersen. Det er en stor glæde, at kunne dele alt det dejlige, som groove kan. Jeg sætter en ære i at facilitere et tryg dansegulv, så folk føler friheden til at danse deres dans. Jeg elsker stort set al musik, men har en præference for soul, funk, afro, pop, jazz/swing, reggae, disco, latin, og elsker skøre indfald. Du får god variation med masser af sjov og glad energi.

Heidi Vesterberg

Heidi Vesterberg

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Nordsjælland: Helsingør, Storkøbenhavn, København

Du danser fantastisk, siger vi til hinanden i starten af timen, og det får både børn og voksne til at grine. Og så er vi i gang. For mig er humor næsten lige så vigtig som musikken, når vi danser og udtrykker os kreativt og autentisk gennem dans og bevægelse.

Irene Amorøe

Irene Amorøe

Groove for voksne

Storkøbenhavn: Vanløse; København: Amager

Jeg elsker at danse. underviser i Groove og Zumba. Min undervisning er nøje tilrettelagt, så vi både har det sjovt får puls op og dejlig afspænding til sidst, alt foregår til skøn musik. Jeg kan bookes til Groove events både til privat og firma arrangement.

Joan Viderø Blomberg

Joan Viderø Blomberg

Groove for voksne

Sydsjælland: Vordingborg

Jeg elsker at danse og jeg er vild med The Groove Method fordi det er dans for alle.

Karina Juul Folsing

Karina Juul Folsing

Groove for voksne

Vestsjælland: Rosklide

Dans for mig er lige så vigtig og naturlig for mig som indtagelse af føde! Jeg elsker at danse, og jeg elsker at undervise i dans og bevægelse. Jeg har undervist i mange år, og det jeg især brænder for, er selvudvikling gennem dans og bevægelse. Igennem dansen giver vi slip på spændinger og kontrol, og så får vi udløst endorfiner i kroppen, der skaber glæde og velvære. Især GROOVE kan rykke ved både vores fysiske, mentale og følelsesmæssige ve og vel.

Liv Kaldau

Liv Kaldau

Groove for familierGroove for voksne

København N: Nørrebro

Jeg har et fast hold i Soulhouse på Nørrebro hver mandag og har undervist der siden 2015. Derudover har jeg ind imellem FamilieGroove events, som jeg opretter på Facebook og du vil også kunne finde info på min hjemmeside. Jeg kommer oprindeligt fra Århus og har derfor også ind imellem events i Østjylland.

Lone Haarhøj Tollak

Lone Haarhøj Tollak

Groove for voksne

Midtjylland: Struer

Mit navn er Lone og mit hjerte er solgt til Groove. Jeg har faste hold, laver events og er også frisk på at tage ud, hvis nogen ønsker at groove. Jeg er fyldt af energi og godt humør og det vil du ikke være i tvivl om, hvis du danser med mig. Jeg elsker “syng med” musik og gode vibrationer. Jeg har danset hele mit liv, men groove har ramt mig på en særlig måde. Jeg er vild med, at det kan danses af alle - uanset køn, alder og fysik.

Lotte Andersen

Lotte Andersen

Groove for voksne

Midtjylland: Aarhus

Jeg blev ”ramt” af Groove i 2019 og har været forelsket lige siden 🥰 Og Groove er kommet ind i mit liv for at blive ♥

Luna Marquard Eilersen

Luna Marquard Eilersen

Groove for voksne

Midtsjælland, København K

Hej! Jeg hedder Luna. Jeg er meget energisk på dansegulvet, i mine timer og elsker at udfordre og inspirere dig, til at danse røven ud af bukserne. Jeg har afholdt Groove i faste forløb på Chrisitianshavn i Villa Wilder. Kvinde Groove forløb. Afhold polterabend. Familie Groove og workshops under festival med mange mennesker. Måske har du lyst til at have mig, med til dit næste arrangement.? Jeg håber at se dig, på dansegulvet en dag.

Maj-Britt Baltzer Jensen

Maj-Britt Baltzer Jensen

Groove for voksne

Midtjylland: Horsens

Jeg udbyder bl.a Groove Experience som er et 4 ugers forløb med 2 timers ugentlige træninger incl. ernæringsvejledning, samt Groove Dance og Mindful bodygroove, en gang ugeligt i Torsted gymnastik forening. Derudover afholder jeg div. events, såsom weekendgroove med bobler, drop-in og arrangementer for både private og firmaer.

Malene Pedersen

Malene Pedersen

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Storkøbenhavn

Jeg elsker at danse og at danse med andre. I Groove skaber jeg god stemning og dynamik på dansegulvet og der er mulighed for at skabe sessioner med bestemte temaer. Jeg tilbyder at facilitere ved events, fødselsdag, bryllup, polterabend eller hvad du kunne tænke. Endvidere i børnehaver, skole, SFO. Ring/skriv og vi finder ud af det

Marlene Bolt Poulsen

Marlene Bolt Poulsen

Groove for voksne

Midtjylland: Harlev J

Hver torsdag kl. 18.30 tilbyder groove for voksne +18. Groove er den nemmeste dansetime, hvor alle kan være med. Til hver sang er der få simple trin, som vi fortolker på vores egen måde. Vi danser mellem hinanden og udforsker hele rummet. Du kan ikke danse groove forkert, det er din måde der er den rigtige måde. Musikken er varierende, med mange forskellige stilarter og tempi, der er mulighed for sved på panden. Vi slutter det hele med en skøn stillness. Kom og dans med mig

Mei-Mei Swane Lund

Mei-Mei Swane Lund

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Nordsjælland: Hørsholm, Storkøbenhavn

Jeg har selv danset GROOVE siden 2016, og blev hurtig klar over at den her danseform måtte jeg simpelthen være med til at dele ud af. Tog Facilitatoruddannelsen i maj 2017 Glæden ved at hjælpe til at bibeholde legelyst, nysgerrighed og komme tættere på sig selv, giver mig energi. Mit frirum er dansegulvet, hvor jeg tillader mig at lade op, fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Det gør jeg bedst i fællesskab med andre. Det inkluderende GROOVE-fællesskabet er helt specielt. GROOVE er min stressventil. Kom og prøv. Her kan du virkelig få lov at udtrykke dig, for din skyld.

Mette Oscar Pedersen

Mette Oscar Pedersen

Groove FITGroove for børnGroove for familierGroove for voksneGroove for ældre

Storkøbenhavn: Bagsværd, Gladsaxe, Lyngby

Glæde og energi på dansegulvet er nogle af kodeordene hos mig. Det skal være sjovt at bevæge sig.

Moli Mark Berthelsen

Moli Mark Berthelsen

Groove for voksne

Nordjylland: Aalborg

Jeg hedder Moli og jeg har danset siden, jeg var barn. Jeg har faciliteret Groove siden 2011 og har aktuelt hold i Vejgaard Gymnastikforening i sæsonen, som går fra september til og med marts.

Nina Carlinfanti Zahle

Nina Carlinfanti Zahle

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Vordingborg, Møn

Jeg elsker Groove fordi jeg kan lade min krop bevæge sig og danse frit til dejlig musik. Danse med omgivelserne og udforske rummet og naturen jeg danser i  - og de medmennesker jeg danser med.Når jeg faciliterer Groove forsøger jeg at videregive glæden ved sin krop, bevægelser og udtryk. og lysten til at lege, udforske og udvikle ens personlighed og stil, i samhørighed med andre.

Nomi Kronberg

Nomi Kronberg

Groove for voksne

Midtjylland: Århus C

Nomi har de sidste 11 år undervist i Groove i Danmark og udlandet. Til dagligt har groovedance by nomi base i Århus C/Århus Arena. Her er der groovehold mandag, onsdag og torsdag samt en masse forskellige events og dansefester hver måned. Alle er velkomne.

Olga Skalska

Olga Skalska

Groove for voksne

København

Hi! My name is Olga and I am an official Facilitator of THE GROOVE method by Misty Tripoli, the easiest and most authentic dance experience. I coach people how to move in a creative way, embrace the uniqueness of their bodies and simply have fun when they dance. I am also educated in Psychology, so I use all my knowledge holistically to help people develop healthy self-esteem and self-confidence, which are the pillars of a fulfilled life and quality relationships. I am here to provide you with inspiration, guidance and support to create life full of joy and self-acceptance.

Patti Grønborg

Patti Grønborg

Groove for voksne

Midtjylland: Herning og Karup

I'm an American living in Denmark. I offer Groove classes, in English, in both Herning and Karup, as well as special events in the Midtjylland area. Being a Groove facilitator is my happy place and I absolutely love to share this wonderful movement with anyone and everyone! If you're in Midtjylland and there isn't a Groove class near you, please contact me and let's see what we can do for you. Groove is contagious - come catch the bug!!

Pernille B

Pernille B

Groove for børnGroove for familierGroove for voksneGroove for ældre

Storkøbenhavn: Kongens Lyngby og Gentofte; Nordsjælland

Er du nysgerrig på hvor god form du kan komme i, hvordan følelsen af frihed mærkes og hvor meget du egentlig kan slippe tankerne ved at danse GROOVE? Og er du klar til at møde en facilitator, der med et kærligt spark bagi viser dig vejen? Så kom og dans med mig.

Pernille Bøge

Pernille Bøge

Groove for voksne

Storkøbenhavn: Vanløse

Kom og mærk bevægelsesglæde! Vi danser til alt muligt forskelligt musik og jeg garanterer sved på panden og håber på, at sende dig videre ud i verden eller hjem i seng med et smil på læben og en god fornemmelse i kroppen. Kom uanset om du er ung, gammel, tyk eller tynd. Har danset hele dit liv eller aldrig rigtig danset før. Det gælder ikke om at være god til at danse, men om at lade dansen være god for dig. DU KAN IKKE GØRE DET FORKERT! Vi danser i bare tæer og i tøj du føler dig godt tilpas i og ikke er for varmt. Der vil altid være plads til både at fyre den af med et stort smil og til at danse stille og mærke sig selv. Du kan komme uanset om du er i godt eller dårligt humør og om du er energifyldt eller helt flad... KOM og mærk dig selv, din krop og det der nu engang fylder. DANS og mærk DIG.

Pernille Engelhart Krogh

Pernille Engelhart Krogh

Groove for børnGroove for familierGroove for voksneGroove for ældre

Nordjylland: Aalborg

KROP, KREATIVITET OG BALANCE. Siden 2012 har jeg groovet børn og voksne, brede og smalle, syge og raske, institutioner, virksomheder og private. Jeg kan altid fanges på tlf. 2993 2199, hvis du vil give en gruppe en unik danseoplevelse, der zoomer ind på velvære, kreativ udfoldelse og hvor godt det føles at det føles godt.

Rikke Mosberg

Rikke Mosberg

Groove for voksne

Midtjylland: Hjortshøj

Jeg elsker at danse og for mig er Groove ren nydelse, frihed, glæde, indlevelse og fordybelse i mig selv, min krop og mit sind.

Sally Søe Vincents Johansen

Sally Søe Vincents Johansen

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Storkøbenhavn: Måløv

Jeg ELSKER at danse Groove! Og jeg elsker også at skabe et rum hvor andre får mulighed for, at slippe deres egne begrænsninger og sætte sig selv fri i dansen. Jeg tror på at vi skal leve fra hjertet og i vores krop og ikke kun i og ud fra vores hoved. Groovedans er for mig at få kontakt til mig selv, at kunne mærke efter, at nyde min krop og alt hvad den kan, at bevæge mig frit og uden bedømmelse, at give slip på alt der ikke gør mig godt og at have et frirum til at være mig i et fællesskab. Jeg tilbyder Groove for voksne, teenagere, børn, familier, grupper og som events. Både i mit studie og ude i verden.

Susanne Holme Aaen

Susanne Holme Aaen

Groove for voksne

Storkøbenhavn: Bagsværd

Jeg elsker at danse og har altid elsket det. At danse Groove er som at være til fest. Når jeg guider Groove klasser eller events, så håber jeg gennem musikken og timen at giver deltagerne en fest. En fest, hvor de kan få lov til at være sig selv, hente fornyet energi og et smil på læben.

Sussi Anderberg

Sussi Anderberg

Groove FITGroove for børnGroove for familierGroove for voksneGroove for ældre

København: Østerbro

Jeg er facilitator af GROOVE for voksne og børn samt faciliterer GROOVE FIT.

Tilde Lerche Engstrøm

Tilde Lerche Engstrøm

Groove for familierGroove for voksne

Bornholm: Aarsdale og Rønne; København V

Jeg udbyder Groove for både børn, voksne og familier, og jeg elsker det. For tiden faciliterer jeg groove hver torsdag kl. 17.30-18.45 i Aarsdale på Bornholm, og den sidste søndag i hver måned i Rønne for familier. Desuden underviser jeg hver 3. uge i Absalonkirken på Vesterbro, og har i perioder groove-forløb i skoler og børnehaver.

Torild Hjertemod

Torild Hjertemod

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Midtjylland: Århus & Djursland, Storkøbenhavn, København

Groove tog mig med storm i 2008, da jeg mødte Misty første gang. Jeg har faciliteret metoden siden 2012, og i 2014 fik jeg den store fornøjelse af at undervise de kurser der uddanner Groove facilitatorer, og har gjort det lige siden.