Top

Find dit dansegulv

Der findes dansegulve overalt, som bare venter på dig! Brug søgeredskabet herunder til at finde alle mulighederne. Du kan søge så bredt eller specifikt, som du føler for. Brug lidt tid på at kigge alle de skønne facilitatorer igennem og så er det bare med at få dansekroppen afsted!

 

Hvis du ikke synes, at der er et dansegulv tæt nok på – eller lige skal danse dig mod til – kan du også få GROOVE direkte ud af skærmen. Du kan enten streame ubegrænset danseglæde eller købe enkelte segmenter. Begge dele kan du finde på www.bodygroove.com.

Cecilie Rigmor Dahlfelt

Cecilie Rigmor Dahlfelt

Groove for voksne

Storkøbenhavn og København

Groove er for mig mit frirum. Det sted, der for første gang i mit ungdoms/voksenliv gav mig oplevelsen af, ikke at skulle præstere når jeg bevægede mig. Den følelse vil jeg give videre, når jeg faciliterer Groove. Jeg elsker at se dig, være dig. Oplev magien når vi danser sammen, men på hver vores unikke måde.

Charlotte Frølund

Charlotte Frølund

Groove for voksne

København K, København S

Jeg har danset siden jeg var en lille pige på 3 år. Jeg har undervist i de sidste 30 år. Jeg er uddannet danseinstruktør på den danseskole, som jeg selv startede med at danse på. Siden hen har jeg taget en masse andre danseuddannelser. Jeg elsker at inspirere, at motivere, at dele ud af min erfaring i dansen og give min danseglæde videre. Da jeg prøvede GROOVE, faldt jeg pladask for denne skønne måde at kunne danse på og undervise i det. Det er nemt, sjovt og enkelt. Det at kunne danse præcis som man kan, mærke dansens glæde boble i hele kroppen. Give slip på kontrollen og bare give sig hen til musikken. Uden fordomme, uden at skulle performe, og bare få lov til at være MIG - ligesom jeg er.

Heidi Vesterberg

Heidi Vesterberg

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Nordsjælland: Helsingør, Storkøbenhavn, København

Du danser fantastisk, siger vi til hinanden i starten af timen, og det får både børn og voksne til at grine. Og så er vi i gang. For mig er humor næsten lige så vigtig som musikken, når vi danser og udtrykker os kreativt og autentisk gennem dans og bevægelse.

Luna Marquard Eilersen

Luna Marquard Eilersen

Groove for voksne

Midtsjælland, København K

Hej! Jeg hedder Luna. Jeg er meget energisk på dansegulvet, i mine timer og elsker at udfordre og inspirere dig, til at danse røven ud af bukserne. Jeg har afholdt Groove i faste forløb på Chrisitianshavn i Villa Wilder. Kvinde Groove forløb. Afhold polterabend. Familie Groove og workshops under festival med mange mennesker. Måske har du lyst til at have mig, med til dit næste arrangement.? Jeg håber at se dig, på dansegulvet en dag.

Torild Hjertemod

Torild Hjertemod

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Midtjylland: Århus & Djursland, Storkøbenhavn, København

Groove tog mig med storm i 2008, da jeg mødte Misty første gang. Jeg har faciliteret metoden siden 2012, og i 2014 fik jeg den store fornøjelse af at undervise de kurser der uddanner Groove facilitatorer, og har gjort det lige siden.