Top

Find dit dansegulv

Der findes dansegulve overalt, som bare venter på dig! Brug søgeredskabet herunder til at finde alle mulighederne. Du kan søge så bredt eller specifikt, som du føler for. Brug lidt tid på at kigge alle de skønne facilitatorer igennem og så er det bare med at få dansekroppen afsted!

 

Hvis du ikke synes, at der er et dansegulv tæt nok på – eller lige skal danse dig mod til – kan du også få GROOVE direkte ud af skærmen. Du kan enten streame ubegrænset danseglæde eller købe enkelte segmenter. Begge dele kan du finde på www.bodygroove.com.


Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /var/www/groovedenmark.dk/public_html/wp-content/plugins/cm-business-directory-pro/frontend/cm-business-directory-frontend.php on line 1329
Barbara Szorad

Barbara Szorad

Groove for voksne

Dans og bevægelse har altid været en del af mit liv siden jeg var lille. Jeg har danset klassisk ballet, jazzballet, hip-hop, funk samt salsa og latin danse. Derudover har jeg danset fri og intuitiv dans.
Dorthe Lykke

Dorthe Lykke

Groove for børnGroove for familierGroove for voksneGroove for ældre

Sæt din hat som du vil :):) Det gør jeg nu, jeg er 50 år og et skønt og spændende sted i livet, med så meget på hjerte og dele - så andre kan finde deres hat og sætte den som de vil. Groove og Groove dansegulvet, hjalp mig til at finde min rytme og mit fodfæste igen efter flere udfordrende år og livsvilkår. Det, at jeg ikke kan fejle, og at tillade, at mit udtryk lige præcist er fint og okay, har gjort en kæmpe forskel i mit liv også uden for dansegulvet. Det gav mig lysten og modet til at skabe rum, hvor jeg kan udbyde danseglæde og hjælpe andre med at få fat i kroppens egen selvhelbredende medicin. Som sygeplejerske, konverteret til alternativ holistisk behandler, synes jeg, at Groove dansegulvet, er et fantastisk rum og udbyde, på så mange planer. Jeg har en vision om: "Dans!!! også selv om livet (ligenu) ikke er en dans på roser", "dans alligevel!!" Jeg danser på første år i AOF regi - Gentofte/Gladsaxe Lyngby/Taarbak.
Eva Merete Hansen

Eva Merete Hansen

Groove for voksne

Elsker groove, som jeg selv har danset i 6 år. Holder generelt meget af dans som motion og fordybelse, og har "fitness"-danset de sidste 15 år hos en masse forskellge instruktører bla.Mie Molke, Frederik Nonnemann, Michael Olesen og Toniah Pedersen. Det er en stor glæde, at kunne dele alt det dejlige, som groove kan. Jeg sætter en ære i at facilitere et tryg dansegulv, så folk føler friheden til at danse deres dans. Jeg elsker stort set al musik, men har en præference for soul, funk, afro, pop, jazz/swing, reggae, disco, latin, og elsker skøre indfald. Du får god variation med masser af sjov og glad energi.
Heidi Vesterberg

Heidi Vesterberg

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Du danser fantastisk, siger vi til hinanden i starten af timen, og det får både børn og voksne til at grine. Og så er vi i gang. For mig er humor næsten lige så vigtig som musikken, når vi danser og udtrykker os kreativt og autentisk gennem dans og bevægelse.
Irene Amorøe

Irene Amorøe

Groove for voksne

Jeg elsker at danse. underviser i Groove og Zumba. Min undervisning er nøje tilrettelagt, så vi både har det sjovt får puls op og dejlig afspænding til sidst, alt foregår til skøn musik. Jeg kan bookes til Groove events både til privat og firma arrangement.
Malene Pedersen

Malene Pedersen

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Jeg elsker at danse og at danse med andre. I Groove skaber jeg god stemning og dynamik på dansegulvet og der er mulighed for at skabe sessioner med bestemte temaer. Jeg tilbyder at facilitere ved events, fødselsdag, bryllup, polterabend eller hvad du kunne tænke. Endvidere i børnehaver, skole, SFO. Ring/skriv og vi finder ud af det
Mei-Mei Swane Lund

Mei-Mei Swane Lund

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Jeg har selv danset GROOVE siden 2016, og blev hurtig klar over at den her danseform måtte jeg simpelthen være med til at dele ud af. Tog Facilitatoruddannelsen i maj 2017 Glæden ved at hjælpe til at bibeholde legelyst, nysgerrighed og komme tættere på sig selv, giver mig energi. Mit frirum er dansegulvet, hvor jeg tillader mig at lade op, fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Det gør jeg bedst i fællesskab med andre. Det inkluderende GROOVE-fællesskabet er helt specielt. GROOVE er min stressventil. Kom og prøv. Her kan du virkelig få lov at udtrykke dig, for din skyld.
Mette Oscar Pedersen

Mette Oscar Pedersen

Groove FITGroove for børnGroove for familierGroove for voksneGroove for ældre

Glæde og energi på dansegulvet er nogle af kodeordene hos mig. Det skal være sjovt at bevæge sig.
Pernille B

Pernille B

Groove for børnGroove for familierGroove for voksneGroove for ældre

Er du nysgerrig på hvor god form du kan komme i, hvordan følelsen af frihed mærkes og hvor meget du egentlig kan slippe tankerne ved at danse GROOVE? Og er du klar til at møde en facilitator, der med et kærligt spark bagi viser dig vejen? Så kom og dans med mig.
Pernille Bøge

Pernille Bøge

Groove for voksne

Kom og mærk bevægelsesglæde! Vi danser til alt muligt forskelligt musik og jeg garanterer sved på panden og håber på, at sende dig videre ud i verden eller hjem i seng med et smil på læben og en god fornemmelse i kroppen. Kom uanset om du er ung, gammel, tyk eller tynd. Har danset hele dit liv eller aldrig rigtig danset før. Det gælder ikke om at være god til at danse, men om at lade dansen være god for dig. DU KAN IKKE GØRE DET FORKERT! Vi danser i bare tæer og i tøj du føler dig godt tilpas i og ikke er for varmt. Der vil altid være plads til både at fyre den af med et stort smil og til at danse stille og mærke sig selv. Du kan komme uanset om du er i godt eller dårligt humør og om du er energifyldt eller helt flad... KOM og mærk dig selv, din krop og det der nu engang fylder. DANS og mærk DIG.
Sally Søe Vincents Johansen

Sally Søe Vincents Johansen

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Jeg ELSKER at danse Groove! Og jeg elsker også at skabe et rum hvor andre får mulighed for, at slippe deres egne begrænsninger og sætte sig selv fri i dansen. Jeg tror på at vi skal leve fra hjertet og i vores krop og ikke kun i og ud fra vores hoved. Groovedans er for mig at få kontakt til mig selv, at kunne mærke efter, at nyde min krop og alt hvad den kan, at bevæge mig frit og uden bedømmelse, at give slip på alt der ikke gør mig godt og at have et frirum til at være mig i et fællesskab. Jeg tilbyder Groove for voksne, teenagere, børn, familier, grupper og som events. Både i mit studie og ude i verden.
Susanne Holme Aaen

Susanne Holme Aaen

Groove for voksne

Jeg elsker at danse og har altid elsket det. At danse Groove er som at være til fest. Når jeg guider Groove klasser eller events, så håber jeg gennem musikken og timen at giver deltagerne en fest. En fest, hvor de kan få lov til at være sig selv, hente fornyet energi og et smil på læben.
Sussi Anderberg

Sussi Anderberg

Groove FITGroove for børnGroove for familierGroove for voksneGroove for ældre

Jeg er facilitator af GROOVE for voksne og børn samt faciliterer GROOVE FIT.
Torild Hjertemod

Torild Hjertemod

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Groove tog mig med storm i 2008, da jeg mødte Misty første gang. Jeg har faciliteret metoden siden 2012, og i 2014 fik jeg den store fornøjelse af at undervise de kurser der uddanner Groove facilitatorer, og har gjort det lige siden.