Top

Find dit dansegulv

Der findes dansegulve overalt, som bare venter på dig! Brug søgeredskabet herunder til at finde alle mulighederne. Du kan søge så bredt eller specifikt, som du føler for. Brug lidt tid på at kigge alle de skønne facilitatorer igennem og så er det bare med at få dansekroppen afsted!

 

Hvis du ikke synes, at der er et dansegulv tæt nok på – eller lige skal danse dig mod til – kan du også få GROOVE direkte ud af skærmen. Du kan enten streame ubegrænset danseglæde eller købe enkelte segmenter. Begge dele kan du finde på www.bodygroove.com.

Dorthe Lykke

Dorthe Lykke

Groove for børnGroove for familierGroove for voksneGroove for ældre

Sæt din hat som du vil :):) Det gør jeg nu, jeg er 50 år og et skønt og spændende sted i livet, med så meget på hjerte og dele - så andre kan finde deres hat og sætte den som de vil. Groove og Groove dansegulvet, hjalp mig til at finde min rytme og mit fodfæste igen efter flere udfordrende år og livsvilkår. Det, at jeg ikke kan fejle, og at tillade, at mit udtryk lige præcist er fint og okay, har gjort en kæmpe forskel i mit liv også uden for dansegulvet. Det gav mig lysten og modet til at skabe rum, hvor jeg kan udbyde danseglæde og hjælpe andre med at få fat i kroppens egen selvhelbredende medicin. Som sygeplejerske, konverteret til alternativ holistisk behandler, synes jeg, at Groove dansegulvet, er et fantastisk rum og udbyde, på så mange planer. Jeg har en vision om: "Dans!!! også selv om livet (ligenu) ikke er en dans på roser", "dans alligevel!!" Jeg danser på første år i AOF regi - Gentofte/Gladsaxe Lyngby/Taarbak.
Helle Thorsted

Helle Thorsted

Groove for voksneGroove for ældre

Kort om mig 🙂 Jeg er 62 år, sygeplejerske og elsker at Groove. Jeg har ingen faste groove hold, men kan du samle til en dans, så danser jeg hvor det skal være. Haven, carporten, skoven, standen, stalden dog uden dyr :), på din arbejdsplads, på plejecentret, i beboerforeningen, - ja næsten hvor som helst.
Mette Oscar Pedersen

Mette Oscar Pedersen

Groove FITGroove for børnGroove for familierGroove for voksneGroove for ældre

Glæde og energi på dansegulvet er nogle af kodeordene hos mig. Det skal være sjovt at bevæge sig.
Pernille B

Pernille B

Groove for børnGroove for familierGroove for voksneGroove for ældre

Er du nysgerrig på hvor god form du kan komme i, hvordan følelsen af frihed mærkes og hvor meget du egentlig kan slippe tankerne ved at danse GROOVE? Og er du klar til at møde en facilitator, der med et kærligt spark bagi viser dig vejen? Så kom og dans med mig.
Sussi Anderberg

Sussi Anderberg

Groove FITGroove for børnGroove for familierGroove for voksneGroove for ældre

Jeg er facilitator af GROOVE for voksne og børn samt faciliterer GROOVE FIT.