Top

Hvad er GROOVE?

Filosofien bag GROOVE udtrykkes gennem disse 5 sandheder;

 • Ingen tager sig af, hvordan du ser ud – og hvis de gør, er det deres problem.
 • DIN måde er den RIGTIGE måde – find din egen unikke måde at danse på.
 • Ingen kan gøre det for dig – kun du selv kan tage ansvar for dit velvære.
 • Det er meningen, at du skal se anderledes ud – vi er alle anderledes, så øv dig på at være DIG!
 • Alt det her er bare gode idéer, indtil du gør det – du kan ikke tænke dig til det. Gør det.

Hvad kan jeg forvente på et GROOVE dansegulv?

 • På dansegulvet er der plads til alle – hvis du kan bevæge dig, kan du groove!
 • Vi starter med fælles opvarmning og vi slutter med en lækker afspænding. I midten fylder vi ud med ren danseglæde.
 • Vi danser til al slags musik og du vil opleve en variation af stil, genrer, tempi.
 • Vi bruger hele rummet og hele kroppen til at skabe den skønneste danseoplevelse.
 • Vi forenes i simple bevægelser, som du får introduceret, men du har friheden til at være kreativ og finde lige præcis din måde at danse dem på.

Til en GROOVE time følger vi tre ‘regler’, så alle kan få så dejlig en oplevelse som muligt;

 • Vi passer på hinanden. Når vi bruger hele rummet, er det vigtigt, at vi holder øje med hinanden – vi vil gerne undgå sammenstød.
 • Vi danser de samme trin. Til hvert nummer introduceres nogle super nemme trin, som alle gør sammen, men på hver vores unikke måde.
 • Vi taler ikke, mens vi danser. Vi kan synge med og grine og huje osv, men ingen snak.
Min oplevelse med GROOVE. Noget jeg ikke vidste jeg savnede! En frigørelse fra fitness-rutiner, aerobic-gentagelser eller Zumba-uendeligheder. Endelig, blot give los til fed musik, helt til egen rytme. Følte jeg mig rørt hver gang, blev jeg glad hver gang og er jeg overbevist om, at det kun kan være sundt for kroppen og hjernen? JA, JA og JA!!!

GROOVE til forskellige målgrupper

GROOVE for voksne er rettet mod aldersgruppen 16+. Her danser vi til al slags musik og playlisten vil indeholde alt fra det meditative, det kreative og det intensive høj-energiske. Du lytter til din krop og sørger selv for at holde pauser.

GROOVE for ældre tager hensyn til de bevægelsesmæssige udfordringer, der kan opstå i en højere alder. De fleste trin og bevægelser kan derfor udføres siddende, ligesom musikken typisk vil være mere klassisk og tempoet generelt lidt lavere.

GROOVE for børn har meget mere fokus på fortællingen og på fantasien. Der er også flere skift i løbet af dansene, så børnenes opmærksomhed fastholdes. Groove for børn er opdelt i tre aldersgrupper: 3-6 år, 7-11 år og 12-15 år. På den måde skabes de bedste dansegulve, hvor musik og bevægelse matcher udviklingstrin.

GROOVE for familier inviterer til dans og bevægelse på tværs af alder. Som udgangspunkt tilrettelægges playlisten efter de yngste, så alle kan være med. Den enkelte facilitator fastsætter evt. nedre aldersgrænse. De fleste børn elsker at danse med far, mor, moster, farmor osv.

Derudover kombinerer og målretter vi GROOVE på mange lækre måder; SilentGROOVE, BabyGROOVE/SlyngeGROOVE, GROOVE i kombi med kreativ skrivning, i kombi med skyggearbejde, GROOVE til polterabend, til fødselsdage og meget mere. Det kan du alt sammen finde mere om under de forskellige facilitatorer.