Top

Find dit dansegulv

Der findes dansegulve overalt, som bare venter på dig! Brug søgeredskabet herunder til at finde alle mulighederne. Du kan søge så bredt eller specifikt, som du føler for. Brug lidt tid på at kigge alle de skønne facilitatorer igennem og så er det bare med at få dansekroppen afsted!

 

Hvis du ikke synes, at der er et dansegulv tæt nok på – eller lige skal danse dig mod til – kan du også få GROOVE direkte ud af skærmen. Du kan enten streame ubegrænset danseglæde eller købe enkelte segmenter. Begge dele kan du finde på www.bodygroove.com.


Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /var/www/groovedenmark.dk/public_html/wp-content/plugins/cm-business-directory-pro/frontend/cm-business-directory-frontend.php on line 1329
Ane Klok Thomsen

Ane Klok Thomsen

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Groove er mit frirum og jeg glæder mig til at dele det med dig. Jeg har et ugentligt fast hold, men det er også muligt at booke mig til events. Jeg kan eksempelvis starte dit dansegulv op til en fest, børnefødselsdag eller vi kan samles til et firma arrangement, det er alt sammen op til dig.
Charlotte Frølund

Charlotte Frølund

Groove for voksne

Jeg har danset siden jeg var en lille pige på 3 år. Jeg har undervist i de sidste 30 år. Jeg er uddannet danseinstruktør på den danseskole, som jeg selv startede med at danse på. Siden hen har jeg taget en masse andre danseuddannelser. Jeg elsker at inspirere, at motivere, at dele ud af min erfaring i dansen og give min danseglæde videre. Da jeg prøvede GROOVE, faldt jeg pladask for denne skønne måde at kunne danse på og undervise i det. Det er nemt, sjovt og enkelt. Det at kunne danse præcis som man kan, mærke dansens glæde boble i hele kroppen. Give slip på kontrollen og bare give sig hen til musikken. Uden fordomme, uden at skulle performe, og bare få lov til at være MIG - ligesom jeg er.
Heidi Vesterberg

Heidi Vesterberg

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Du danser fantastisk, siger vi til hinanden i starten af timen, og det får både børn og voksne til at grine. Og så er vi i gang. For mig er humor næsten lige så vigtig som musikken, når vi danser og udtrykker os kreativt og autentisk gennem dans og bevægelse.
Irene Amorøe

Irene Amorøe

Groove for voksne

Jeg elsker at danse. underviser i Groove og Zumba. Min undervisning er nøje tilrettelagt, så vi både har det sjovt får puls op og dejlig afspænding til sidst, alt foregår til skøn musik. Jeg kan bookes til Groove events både til privat og firma arrangement.
Liv Kaldau

Liv Kaldau

Groove for familierGroove for voksne

Jeg har et fast hold i Soulhouse på Nørrebro hver mandag og har undervist der siden 2015. Derudover har jeg ind imellem FamilieGroove events, som jeg opretter på Facebook og du vil også kunne finde info på min hjemmeside. Jeg kommer oprindeligt fra Århus og har derfor også ind imellem events i Østjylland.
Luna Marquard Eilersen

Luna Marquard Eilersen

Groove for voksne

Hej! Jeg hedder Luna. Jeg er meget energisk på dansegulvet, i mine timer og elsker at udfordre og inspirere dig, til at danse røven ud af bukserne. Jeg har afholdt Groove i faste forløb på Chrisitianshavn i Villa Wilder. Kvinde Groove forløb. Afhold polterabend. Familie Groove og workshops under festival med mange mennesker. Måske har du lyst til at have mig, med til dit næste arrangement.? Jeg håber at se dig, på dansegulvet en dag.
Mette Oscar Pedersen

Mette Oscar Pedersen

Groove FITGroove for børnGroove for familierGroove for voksneGroove for ældre

Glæde og energi på dansegulvet er nogle af kodeordene hos mig. Det skal være sjovt at bevæge sig.
Olga Skalska

Olga Skalska

Groove for voksne

Hi! My name is Olga and I am an official Facilitator of THE GROOVE method by Misty Tripoli, the easiest and most authentic dance experience. I coach people how to move in a creative way, embrace the uniqueness of their bodies and simply have fun when they dance. I am also educated in Psychology, so I use all my knowledge holistically to help people develop healthy self-esteem and self-confidence, which are the pillars of a fulfilled life and quality relationships. I am here to provide you with inspiration, guidance and support to create life full of joy and self-acceptance.
Sussi Anderberg

Sussi Anderberg

Groove FITGroove for børnGroove for familierGroove for voksneGroove for ældre

Jeg er facilitator af GROOVE for voksne og børn samt faciliterer GROOVE FIT.
Tilde Lerche Engstrøm

Tilde Lerche Engstrøm

Groove for familierGroove for voksne

Jeg har Groove-hold på Bornholm, både for børn og voksne, og underviser også i København til fester og særlige begivenheder. Jeg kan bookes på mobil: 52713727. Der kan læses mere på https://www.facebook.com/groovebornholm eller på www.tildeengstroem.dk
Torild Hjertemod

Torild Hjertemod

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Groove tog mig med storm i 2008, da jeg mødte Misty første gang. Jeg har faciliteret metoden siden 2012, og i 2014 fik jeg den store fornøjelse af at undervise de kurser der uddanner Groove facilitatorer, og har gjort det lige siden.