Top

Find dit dansegulv

Der findes dansegulve overalt, som bare venter på dig! Brug søgeredskabet herunder til at finde alle mulighederne. Du kan søge så bredt eller specifikt, som du føler for. Brug lidt tid på at kigge alle de skønne facilitatorer igennem og så er det bare med at få dansekroppen afsted!

 

Hvis du ikke synes, at der er et dansegulv tæt nok på – eller lige skal danse dig mod til – kan du også få GROOVE direkte ud af skærmen. Du kan enten streame ubegrænset danseglæde eller købe enkelte segmenter. Begge dele kan du finde på www.bodygroove.com.

Cecilie Rigmor Dahlfelt

Cecilie Rigmor Dahlfelt

Groove for voksne

Storkøbenhavn og København

Groove er for mig mit frirum. Det sted, der for første gang i mit ungdoms/voksenliv gav mig oplevelsen af, ikke at skulle præstere når jeg bevægede mig. Den følelse vil jeg give videre, når jeg faciliterer Groove. Jeg elsker at se dig, være dig. Oplev magien når vi danser sammen, men på hver vores unikke måde.

Torild Hjertemod

Torild Hjertemod

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Midtjylland: Århus & Djursland, Storkøbenhavn, København

Groove tog mig med storm i 2008, da jeg mødte Misty første gang. Jeg har faciliteret metoden siden 2012, og i 2014 fik jeg den store fornøjelse af at undervise de kurser der uddanner Groove facilitatorer, og har gjort det lige siden.