Top

Find dit dansegulv

Der findes dansegulve overalt, som bare venter på dig! Brug søgeredskabet herunder til at finde alle mulighederne. Du kan søge så bredt eller specifikt, som du føler for. Brug lidt tid på at kigge alle de skønne facilitatorer igennem og så er det bare med at få dansekroppen afsted!

 

Hvis du ikke synes, at der er et dansegulv tæt nok på – eller lige skal danse dig mod til – kan du også få GROOVE direkte ud af skærmen. Du kan enten streame ubegrænset danseglæde eller købe enkelte segmenter. Begge dele kan du finde på www.bodygroove.com.

Ane Klok Thomsen

Ane Klok Thomsen

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

København

Groove er mit frirum og jeg glæder mig til at dele det med dig. Jeg har et ugentligt fast hold, men det er også muligt at booke mig til events. Jeg kan eksempelvis starte dit dansegulv op til en fest, børnefødselsdag eller vi kan samles til et firma arrangement, det er alt sammen op til dig.

Charlotte Frølund

Charlotte Frølund

Groove for voksne

København K, København S

Jeg har danset siden jeg var en lille pige på 3 år. Jeg har undervist i de sidste 30 år. Jeg er uddannet danseinstruktør på den danseskole, som jeg selv startede med at danse på. Siden hen har jeg taget en masse andre danseuddannelser. Jeg elsker at inspirere, at motivere, at dele ud af min erfaring i dansen og give min danseglæde videre. Da jeg prøvede GROOVE, faldt jeg pladask for denne skønne måde at kunne danse på og undervise i det. Det er nemt, sjovt og enkelt. Det at kunne danse præcis som man kan, mærke dansens glæde boble i hele kroppen. Give slip på kontrollen og bare give sig hen til musikken. Uden fordomme, uden at skulle performe, og bare få lov til at være MIG - ligesom jeg er.

Irene Amorøe

Irene Amorøe

Groove for voksne

Storkøbenhavn: Vanløse; København: Amager

Jeg elsker at danse. underviser i Groove og Zumba. Min undervisning er nøje tilrettelagt, så vi både har det sjovt får puls op og dejlig afspænding til sidst, alt foregår til skøn musik. Jeg kan bookes til Groove events både til privat og firma arrangement.

Olga Skalska

Olga Skalska

Groove for voksne

København

Hi! My name is Olga and I am an official Facilitator of THE GROOVE method by Misty Tripoli, the easiest and most authentic dance experience. I coach people how to move in a creative way, embrace the uniqueness of their bodies and simply have fun when they dance. I am also educated in Psychology, so I use all my knowledge holistically to help people develop healthy self-esteem and self-confidence, which are the pillars of a fulfilled life and quality relationships. I am here to provide you with inspiration, guidance and support to create life full of joy and self-acceptance.

Torild Hjertemod

Torild Hjertemod

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Midtjylland: Århus & Djursland, Storkøbenhavn, København

Groove tog mig med storm i 2008, da jeg mødte Misty første gang. Jeg har faciliteret metoden siden 2012, og i 2014 fik jeg den store fornøjelse af at undervise de kurser der uddanner Groove facilitatorer, og har gjort det lige siden.