Top

Find dit dansegulv

Der findes dansegulve overalt, som bare venter på dig! Brug søgeredskabet herunder til at finde alle mulighederne. Du kan søge så bredt eller specifikt, som du føler for. Brug lidt tid på at kigge alle de skønne facilitatorer igennem og så er det bare med at få dansekroppen afsted!

 

Hvis du ikke synes, at der er et dansegulv tæt nok på – eller lige skal danse dig mod til – kan du også få GROOVE direkte ud af skærmen. Du kan enten streame ubegrænset danseglæde eller købe enkelte segmenter. Begge dele kan du finde på www.bodygroove.com.


Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /var/www/groovedenmark.dk/public_html/wp-content/plugins/cm-business-directory-pro/frontend/cm-business-directory-frontend.php on line 1329
Ane Klok Thomsen

Ane Klok Thomsen

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Groove er mit frirum og jeg glæder mig til at dele det med dig. Jeg har et ugentligt fast hold, men det er også muligt at booke mig til events. Jeg kan eksempelvis starte dit dansegulv op til en fest, børnefødselsdag eller vi kan samles til et firma arrangement, det er alt sammen op til dig.
Anne Lindhard

Anne Lindhard

Groove for voksne

Jeg elsker at danse ... det er min vigtigste kilde til velvære i krop og sind.
Anne Lyager

Anne Lyager

Groove for børnGroove for voksne

Hver søndag har vi en fest i vores gymnastiksalen, solen skinner altid på os og det er ren nydelse. Alle kan deltage fra teen til senior - og det er hele spændet der er med!
Lone Haarhøj Tollak

Lone Haarhøj Tollak

Groove for voksne

Mit navn er Lone og mit hjerte er solgt til Groove. Jeg har faste hold, laver events og er også frisk på at tage ud, hvis nogen ønsker at groove. Jeg er fyldt af energi og godt humør og det vil du ikke være i tvivl om, hvis du danser med mig. Jeg elsker “syng med” musik og gode vibrationer. Jeg har danset hele mit liv, men groove har ramt mig på en særlig måde. Jeg er vild med, at det kan danses af alle - uanset køn, alder og fysik.
Lotte Andersen

Lotte Andersen

Groove for voksne

Jeg blev ”ramt” af Groove i 2019 og har været forelsket lige siden 🥰 Og Groove er kommet ind i mit liv for at blive ♥
Marlene Bolt Poulsen

Marlene Bolt Poulsen

Groove for voksne

Hver torsdag kl. 18.30 tilbyder groove for voksne +18. Groove er den nemmeste dansetime, hvor alle kan være med. Til hver sang er der få simple trin, som vi fortolker på vores egen måde. Vi danser mellem hinanden og udforsker hele rummet. Du kan ikke danse groove forkert, det er din måde der er den rigtige måde. Musikken er varierende, med mange forskellige stilarter og tempi, der er mulighed for sved på panden. Vi slutter det hele med en skøn stillness. Kom og dans med mig
Nomi Kronberg

Nomi Kronberg

Groove for voksne

Nomi har de sidste 11 år undervist i Groove i Danmark og udlandet. Til dagligt har groovedance by nomi base i Århus C/Århus Arena. Her er der groovehold mandag, onsdag og torsdag samt en masse forskellige events og dansefester hver måned. Alle er velkomne.
Patti Grønborg

Patti Grønborg

Groove for voksne

I'm an American living in Denmark. I offer Groove classes, in English, in both Herning and Karup, as well as special events in the Midtjylland area. Being a Groove facilitator is my happy place and I absolutely love to share this wonderful movement with anyone and everyone! If you're in Midtjylland and there isn't a Groove class near you, please contact me and let's see what we can do for you. Groove is contagious - come catch the bug!!
Rikke Mosberg

Rikke Mosberg

Groove for voksne

Jeg elsker at danse og for mig er Groove ren nydelse, frihed, glæde, indlevelse og fordybelse i mig selv, min krop og mit sind.
Torild Hjertemod

Torild Hjertemod

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Groove tog mig med storm i 2008, da jeg mødte Misty første gang. Jeg har faciliteret metoden siden 2012, og i 2014 fik jeg den store fornøjelse af at undervise de kurser der uddanner Groove facilitatorer, og har gjort det lige siden.