Top

Find dit dansegulv

Der findes dansegulve overalt, som bare venter på dig! Brug søgeredskabet herunder til at finde alle mulighederne. Du kan søge så bredt eller specifikt, som du føler for. Brug lidt tid på at kigge alle de skønne facilitatorer igennem og så er det bare med at få dansekroppen afsted!

 

Hvis du ikke synes, at der er et dansegulv tæt nok på – eller lige skal danse dig mod til – kan du også få GROOVE direkte ud af skærmen. Du kan enten streame ubegrænset danseglæde eller købe enkelte segmenter. Begge dele kan du finde på www.bodygroove.com.


Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /var/www/groovedenmark.dk/public_html/wp-content/plugins/cm-business-directory-pro/frontend/cm-business-directory-frontend.php on line 1329
Joan Viderø Blomberg

Joan Viderø Blomberg

Groove for voksne

Jeg elsker at danse og jeg er vild med The Groove Method fordi det er dans for alle.
Nina Carlinfanti Zahle

Nina Carlinfanti Zahle

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Jeg elsker Groove fordi jeg kan lade min krop bevæge sig og danse frit til dejlig musik. Danse med omgivelserne og udforske rummet og naturen jeg danser i  - og de medmennesker jeg danser med.Når jeg faciliterer Groove forsøger jeg at videregive glæden ved sin krop, bevægelser og udtryk. og lysten til at lege, udforske og udvikle ens personlighed og stil, i samhørighed med andre.