Top

Find dit dansegulv

Der findes dansegulve overalt, som bare venter på dig! Brug søgeredskabet herunder til at finde alle mulighederne. Du kan søge så bredt eller specifikt, som du føler for. Brug lidt tid på at kigge alle de skønne facilitatorer igennem og så er det bare med at få dansekroppen afsted!

 

Hvis du ikke synes, at der er et dansegulv tæt nok på – eller lige skal danse dig mod til – kan du også få GROOVE direkte ud af skærmen. Du kan enten streame ubegrænset danseglæde eller købe enkelte segmenter. Begge dele kan du finde på www.bodygroove.com.


Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /var/www/groovedenmark.dk/public_html/wp-content/plugins/cm-business-directory-pro/frontend/cm-business-directory-frontend.php on line 1329
Eva Merete Hansen

Eva Merete Hansen

Groove for voksne

Elsker groove, som jeg selv har danset i 6 år. Holder generelt meget af dans som motion og fordybelse, og har "fitness"-danset de sidste 15 år hos en masse forskellge instruktører bla.Mie Molke, Frederik Nonnemann, Michael Olesen og Toniah Pedersen. Det er en stor glæde, at kunne dele alt det dejlige, som groove kan. Jeg sætter en ære i at facilitere et tryg dansegulv, så folk føler friheden til at danse deres dans. Jeg elsker stort set al musik, men har en præference for soul, funk, afro, pop, jazz/swing, reggae, disco, latin, og elsker skøre indfald. Du får god variation med masser af sjov og glad energi.
Heidi Vesterberg

Heidi Vesterberg

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Du danser fantastisk, siger vi til hinanden i starten af timen, og det får både børn og voksne til at grine. Og så er vi i gang. For mig er humor næsten lige så vigtig som musikken, når vi danser og udtrykker os kreativt og autentisk gennem dans og bevægelse.
Mei-Mei Swane Lund

Mei-Mei Swane Lund

Groove for børnGroove for familierGroove for voksne

Jeg har selv danset GROOVE siden 2016, og blev hurtig klar over at den her danseform måtte jeg simpelthen være med til at dele ud af. Tog Facilitatoruddannelsen i maj 2017 Glæden ved at hjælpe til at bibeholde legelyst, nysgerrighed og komme tættere på sig selv, giver mig energi. Mit frirum er dansegulvet, hvor jeg tillader mig at lade op, fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Det gør jeg bedst i fællesskab med andre. Det inkluderende GROOVE-fællesskabet er helt specielt. GROOVE er min stressventil. Kom og prøv. Her kan du virkelig få lov at udtrykke dig, for din skyld.
Mette Oscar Pedersen

Mette Oscar Pedersen

Groove FITGroove for børnGroove for familierGroove for voksneGroove for ældre

Glæde og energi på dansegulvet er nogle af kodeordene hos mig. Det skal være sjovt at bevæge sig.
Pernille B

Pernille B

Groove for børnGroove for familierGroove for voksneGroove for ældre

Er du nysgerrig på hvor god form du kan komme i, hvordan følelsen af frihed mærkes og hvor meget du egentlig kan slippe tankerne ved at danse GROOVE? Og er du klar til at møde en facilitator, der med et kærligt spark bagi viser dig vejen? Så kom og dans med mig.